logo
Jouw leven, jouw afscheid
Mathieur

"Als ik ooit afscheid van dit leven neem, wil ik graag door een laan van fakkels worden gedragen. Ik hoop dan dat al mijn vrienden erbij zullen zijn."

Praktische zaken na de uitvaart

Als u het leven van uw geliefde, familielid of vriend(in) waardig af heeft gesloten met een bijzonder afscheid, dan gaat uw leven daarna verder. Hoe moeilijk dat soms is. U zult ook allerlei praktische zaken moeten regelen. Denk hierbij aan het ontruimen van een woning, opleveren van een huurhuis, opzeggen van verzekeringen en abonnementen, enzovoort. En dat terwijl u daar emotioneel misschien nog niet aan toe bent. Daarom komen wij na de uitvaart bij u langs om te bezien waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Rouwverwerking

Sommige mensen hebben veel baat bij hulp bij rouwverwerking. Ook daarbij kunnen wij u aan de juiste begeleiding helpen. Ook als het om gespecialiseerde begeleiding gaat, zoals rouwverwerking na een zelfmoord of rouwverwerking bij kinderen. Na de uitvaart zullen wij u hier verder over informeren.

Wilt u meer weten over onze nazorg, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 341 23 15 of stuur een e-mail naar info@schellingerhout.nl