logo
Jouw leven, jouw afscheid
Anneke van Swieten

"Ik denk veel na over het leven en dat is misschien wel de reden dat ik ook weleens denk aan het moment waarop ik er niet meer ben. "

Praktische zaken na de uitvaart

Als u het leven van uw geliefde, familielid of vriend(in) waardig af heeft gesloten met een bijzonder afscheid, dan gaat uw leven daarna verder. Hoe moeilijk dat soms is. U zult ook allerlei praktische zaken moeten regelen. Denk hierbij aan het ontruimen van een woning, opleveren van een huurhuis, opzeggen van verzekeringen en abonnementen, enzovoort. En dat terwijl u daar emotioneel misschien nog niet aan toe bent. Daarom komen wij na de uitvaart bij u langs om te bezien waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Rouwverwerking

Sommige mensen hebben veel baat bij hulp bij rouwverwerking. Ook daarbij kunnen wij u aan de juiste begeleiding helpen. Ook als het om gespecialiseerde begeleiding gaat, zoals rouwverwerking na een zelfmoord of rouwverwerking bij kinderen. Na de uitvaart zullen wij u hier verder over informeren.

Wilt u meer weten over onze nazorg, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 341 23 15 of stuur een e-mail naar kantoor@schellingerhout.nl

Afwikkeling van de nalatenschap

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen.