logo
Jouw leven, jouw afscheid
Mathieur

"Als ik ooit afscheid van dit leven neem, wil ik graag door een laan van fakkels worden gedragen. Ik hoop dan dat al mijn vrienden erbij zullen zijn."

Over rouwen

Als u afscheid hebt moeten nemen van iemand die u lief was, dan kan dat heel veel pijn doen. Hoe die pijn zicht uit, is voor iedereen anders. Boosheid, onzekerheid, depressiviteit, intens verdriet: het zijn allemaal gevoelens waar u mee te maken kunt krijgen. Sommigen hebben ook last van lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid of hartkloppingen. Veel mensen kunnen zichzelf goed redden in hun rouwproces. Anderen zullen baat hebben bij wat extra hulp in de vorm van rouwbegeleiding.

Rouwbegeleiding via Schellingerhout

Rouwbegeleiding kan op veel manieren. Tijdens individuele gesprekken, maar ook in een werkomgeving, bijvoorbeeld als een collega (plotseling) is komen te overlijden. Er zijn ook specifieke vormen van begeleiding, zoals bij rouw na een zelfmoord of rouw bij kinderen. Wij helpen u graag aan de juiste contactpersoon.

Wilt u meer weten over rouwbegeleiding, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 341 23 15 of stuur een e-mail naar kantoor@schellingerhout.nl